Rakt på sak

Rakt På Sak har sänt sitt sista program

Rakt På Sak sändes mellan 111020-140904

Efter 19 personliga samtal med de fantastiska människorna: Linda Spåman, Nina Jeppsson, Frida Feldt, Fredric Gunve, Jimmy Norberg, Carin Ohlsson, Mimmi Camillasdotter, Thomas Eliasson, Jonas Bergman, Mira Eklund, Kajsa Grytt, Yvette Ström, Aina Lesse, Klas Eriksson, Gisela Fleischer, Diddi, Magdalena Nordin, Martin Elisson och Jenny Bolgert tar nu Rakt På Sak paus.
Jag vill tacka dessa människor för att de delat med sig av sig själva och sina historier till mig och alla lyssnare. Rakt På Sak kanske någon gång återuppstår med mig, någon annan, eller inte alls. Men det går alltid att lyssna på samtliga program på http://www.mixcloud.com/tag/rakt-p%C3%A5-sak/

Ha det fint :)

I Rakt på sak bjuder jag i varje program in en person jag finner intressant för en halvtimmas personligt och intimt samtal.

Redaktion

files/users/raktpasak/profile/IMG_3440.JPG

Mary-Anne Norberg.

Följ oss via RSS

Kontakt

raktpasak@k103.se