Rappakalja

11. Denzel Curry & Kenny Beats

Gårdagens avsnitt av Rappakalja handlade om albumet Unlocked som släpptes tidigare i år av Denzel Curry och Kenny Beats. Duon behövde endast 8 låtar och knappa 18 minuter för att cementera deras dominans över rapvärlden under 2020.

10. Felt

Kvällens avsnitt av Rappakalja handlar om albumet Felt 4 U av duon Felt som är underground rapparna, Murs och Slug. Albumet är exklusivt producerat av Ant och erbjuder en old school West Coast sound som värmer hjärtat i denna annars mörka November månad. Så lyssna in för din dos av Californian vitamin D.

9. Ivory & Mivas intervju

Tänk dig att glömma skapa ett inlägg inför ett avsnitt... Patetiskt. Hursomhelst spelade jag in en intervju med rapparna Ivory och Mivas som sändes 2 veckor innan detta inlägg. Som Ivory sa "detta var dunder". Här finns länk till mixcloud https://www.mixcloud.com/K103/rappakalja-9-ivory-mivas-intervju-201031/

Ni kanske undrar också varför det hoppar från avsnitt 7 till 9. Skit i det så lever du längre.

7. Kaytranada

I kvällens avsnitt av Rappakalja pratas det om musikproducenten Kaytranada. Den kanadensiska artistens unika sound har under 2010-talet satt sina spår i både hiphop och elektronisk musik. Därav förtjänar Kaytranada ett eget avsnitt.

6. Joey Bada$$ & Capital Steez

Kvällens avsnitt handlar om albumet 1999 och event som hände kring dess släpp med fokus på Pro Era medlemmarna Capital Steez och Joey Badass.

Back To School (12e september)

Höstens första avsnitt är en mjukstart som inkluderar singlar vilka släpptes under sommaren. Joey Badass, Anderson .Paak, Action Bronson och Gorillaz/Schoolboy Q. (12e september)

4. Migos

Rappakalja rullar ut röda mattan då Parsa och Willy gästas av deras "vän" Hugo. Veckans avsnitt handlar om en annan supertrio, nämligen Migos.

3. KEY!, Isaiah Rashad, THE SCOTTS & James Blake

Rappakalja är tillbaks. I veckans avsnitt är KEY! och Kenny Beats headliners med albumet "777". Showen stöds av nya singlar från Isaiah Rashad, THE SCOTTS och James Blake.

Parsa: Jag känner att spela två låtar från Key's album inte räcker. Så jag länkar några låtar till som stod ut.

2. Tyler, the Creator & Brockhampton

I detta avsnitt av Rappakalja vänder vi blad och välkomnar våren 2020 med musik från Tyler, the Creator och Brockhampton.

1. Lil Uzi Vert, The Weeknd & Childish Gambino

Startskott för Rappakalja.
Första avsnittet börjar tyvärr utan redaktionens tredje medlem, Elvira. Parsa och Willy spelar upp låtar från Lil Uzi Vert's, The Weeknd's och Childish Gambino's nya album vilka släpptes i mars.
XOXO

I hopp om att sprida kunskap om hiphop-musikens värld och ha roligt på vägen. Avsnitt består av antingen fritt pratande gällande nya releases eller återberättande av gamla händelser som är kopplade till fin hiphop-musik.

Redaktion

Parsa.

Sändningstider

Lördagar 20:00 - 20:30

Följ oss via RSS

Kontakt

rappakalja@k103.se