Satisfaction

Påsktjöt och UFO i Satisfaction ikväll!

Idag kommer vi sända intervju med UFOs orginaltrummis Andy Parker och babbla lite om kvällens spelningar på Sticky Fingers i GBG. Det blir lite snack om påsken och kanske någon rolig historia, tune in på http://www.k103.se/popup/webbradio klockan 17.00!

Rock n Roll!

Gäster i studion bjuder på fina band utan hits!

Linus gästar studion idag och spelar "Inga jävla hits", som hans playlist heter.
Vi kommer att få höra ett axplock av hans favoritlåtar från favoritartisterna. Kort och gott kan vi sätta en godkäntstämpel på spellistan innan den ens körts.

Lyssna in på http://www.k103.se/popup/webbradio klockan 17.00!

Satisfaction v.10

Idag är det hardcore som gäller! Emil sänder tillsammans med sin gäst Hampus några utav de bästa låtarna inom genren, både större och mindre band.

Färska släpp, lokala spelningar och intervjuer i plural

Idag så sänder vi Satisfaction och pratar om nya albumssläpp, kommande spelningar och sänder även intervju med bland annat Hulkoff från Raubtier.

Tune in på FM 103,1Mhz eller http://www.k103.se/popup/webbradio klockan 17.03

60- och 70-tals Rocktema

OS-invigningen prioriteras inte ikväll för vi har nämligen världens bästa rocktema i kvällens program. Vi kommer att tala om gammal och grym rockmusik från 60- och 70-talen. Bland annat diskuteras artister som Bruce Springsteen, Jimi Hendrix, Rolling Stones och kommande konserter.

Satisfaction sänder ikväll!

Idag kommer vi tillbaka för ett nytt program, med i studion har vi Hampus Högdahl som ska snacka lite musik. Ikväll så pratar vi om Ian Watkins incidenten och lite kommande spelningar.

Nu kör vi!

Om tio minuter drar vi igång denna veckas timme! Vi snackar om gårdagfens spelning med Betraying The Martyrs, spelar upp en intervju med HIM och lyssnar på riktigt go musik!

Göteborgssoundet!

Denna Fredagskväll diskuterar vi Göteborgssoundet, vad är det? Hur låter det? Vad smakar det? Vi spelar mycket musik som har rötterna här i Göteborg och snackar om våra minnen, samt åsikter om genren.

Satisfaction drar igång!

Satisfaction är tillbaka med terminens första program.I första programmet kommer det vara mycket nu-metal under detta program, bland annat intevju med Korn gitarristen Brian ''Head'' Welch som pratar om det kommande albumet.

Satisfactions sista live-show...for now!

Gentlemen and gentlewomen, ikväll klockan 21.00 dundrar Satisfaction igång med sitt sista live-program med mig (Erik) ut i den göteborgska etern. Vad som händer med Satisfaction i höst förblir en hemlighet, men räds icke, den féskeluktande hårdrocken spårvagnsgnisslande punken kommer leva vidare på ett eller annat sätt!

Kvällens program kommer därför att vara fullmosat med intervjuer från Bråvalla och Metaltown. Vi har även en och annan gäst med i programmet.

Tune in at 21.00 på 103,1 mhz eller på http://www.k103.se/popup/webbradio

Over and out, metal jävel!

Rock, hårdrock, punk, metal. You name it! Satisfaction levererar ett musikprogram varje fredag klockan 17-18 som inkluderar intervjuer, tävlingar och massa gött snack.
Programledarna Erik, Emil och Robin bjuder på anekdoter och gossip från världen av nitar och backstage-pass. Gäster i studion och intervjuer är viktiga inslag på Satisfaction, exempel är Sex Pistols, Dark Tranquillity, Europe, In Flames, Korn, HiM, Raubtier, Bullet for my valentine, Danko Jones och många många fler.

Redaktion

Erik Sjölin, Emil Agrell och Robin Andersson.

Sändningstider

Fredagar 17:00 - 18:00

Följ oss via RSS

Kontakt

satisfaction@k103.se