Satisfaction

Olof Mörck (Amaranthe) gästar Satisfaction!

Olof Mörck

I kväll kl 21:00 gästas vi i rockprogrammet Satisfaction av virtuosen Olof Mörck, gitarrist i och skapare av det symfoniska metalbandet Amaranthe.

AMARANTHE är ett av Europas snabbast växande band och har skördat fler och fler fans sedan Olof och sångaren Jake E 2008 startade det som till en början var ett projekt. I dag har de en kritikerroad debutplatta från 2011 bakom sig och är i full gång med att marknadsföra sitt senaste alster, "Nexus". Är Amaranthe här för att stanna? Det får vi reda på i kväll.

Vi kommer under sändningens gång prata med Olof om hur det är att spela i ett framgångsrikt band som Amaranthe, men även om världens bästa genre: nämligen hårdrock. Dessutom spelar vi i vanlig ordning den bästa musiken.

Kom ihåg! Kl 21:00 är tiden, K103.se eller 103,1 Mhz är platsen.

Missa inte detta!

Olof Mörck

Kommentarer

Skriv ny kommentar

Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas publikt.
  • Inga HTML-taggar tillåtna
  • Rader och stycken bryts automatiskt.
  • Webbadresser och e-postadresser görs automatiskt till länkar.

Rock, hårdrock, punk, metal. You name it! Satisfaction levererar ett musikprogram varje fredag klockan 17-18 som inkluderar intervjuer, tävlingar och massa gött snack.
Programledarna Erik, Emil och Robin bjuder på anekdoter och gossip från världen av nitar och backstage-pass. Gäster i studion och intervjuer är viktiga inslag på Satisfaction, exempel är Sex Pistols, Dark Tranquillity, Europe, In Flames, Korn, HiM, Raubtier, Bullet for my valentine, Danko Jones och många många fler.

Redaktion

Erik Sjölin, Emil Agrell och Robin Andersson.

Följ oss via RSS

Kontakt

satisfaction@k103.se