Satisfaction

Olof Mörck (Amaranthe) gästar Satisfaction!

Olof Mörck

I kväll kl 21:00 gästas vi i rockprogrammet Satisfaction av virtuosen Olof Mörck, gitarrist i och skapare av det symfoniska metalbandet Amaranthe.

AMARANTHE är ett av Europas snabbast växande band och har skördat fler och fler fans sedan Olof och sångaren Jake E 2008 startade det som till en början var ett projekt. I dag har de en kritikerroad debutplatta från 2011 bakom sig och är i full gång med att marknadsföra sitt senaste alster, "Nexus". Är Amaranthe här för att stanna? Det får vi reda på i kväll.

Vi kommer under sändningens gång prata med Olof om hur det är att spela i ett framgångsrikt band som Amaranthe, men även om världens bästa genre: nämligen hårdrock. Dessutom spelar vi i vanlig ordning den bästa musiken.

Kom ihåg! Kl 21:00 är tiden, K103.se eller 103,1 Mhz är platsen.

Missa inte detta!

Olof Mörck

Kommentarer

I was very pleased to find this site.I wanted to thank you for this great read!! I definitely enjoying every little bit of it and I have you bookmarked to check out new stuff you post.

Je suis vraiment reconnaissant envers le titulaire de ce site web qui a partagé ce post impressionnant ici.

Easily, the article is actually the best topic on this registry related issue. I fit in with your conclusions and will eagerly look forward to your next updates. Just saying thanks will not just be sufficient, for the fantasti c lucidity in your writing. I will instantly grab your rss feed to stay informed of any updates.
girlsdoporn

Skriv ny kommentar

Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas publikt.
  • Inga HTML-taggar tillåtna
  • Rader och stycken bryts automatiskt.
  • Webbadresser och e-postadresser görs automatiskt till länkar.

Rock, hårdrock, punk, metal. You name it! Satisfaction levererar ett musikprogram varje torsdag klockan 20-21 som inkluderar intervjuer och massa gött snack.

Programledarna bjuder på material från världen av nitar och backstage-pass. Gäster i studion och intervjuer är viktiga inslag på Satisfaction.

Redaktion

Robin Andersson och Daniel Toivola.

Följ oss på Facebook

Följ oss via RSS

Kontakt

satisfaction@k103.se