Satisfaction

Bråvallafestivalen - lera och hårdrock

Tålamod krävdes för att inte avlida på premiären av Bråvallafestivalen. Festivalens arrangör FKP Scorpio, som även har Hultsfred och Getaway Rock festivalerna, lyckades inte riktigt med logistiken. Långa köer till mat, duschar och bankomater gjorde att festivalbesökarna tydligt visade sitt missnöje. Vädret gav ingen bättre situation för besökarna. Enligt alla väderleksrapporter skulle det inte regna en enda dag, men meteorologerna kan tydligen inte spå Bråvalla. Den stora campingen som inledningsvis var ett vackert grönt flygfält förvandlades snabbt till ett lerigt slagfält med ölburkar, t-shirts och en och annan däckad festivalbesökare.

Bråvallafestivalen med över 50.000 besökare hade naturligtvis många bra sidor också. Kulinariska matstånd, skateboard och cross-uppvisningar, nöjesfält med pariserhjul och mycket annat. Viktigast av allt var naturligtvis en bra line-up, vilket arrangörerna lyckats fixa.

Som hårdrockare fanns Rammstein, Airbourne, In Flames, Danko Jones, Green Day, Volbeat och flera andra band på menyn. Att heller nästan inga hårdrocksband krockade var ännu bättre. Arrangören hade väl tänkt igenom tiderna då de olika banden skulle spela på de olika scenerna.

Jag fick även möjligheten att göra några intervjuer, stay tuned så kommer ni få höra mer om dessa längre fram!

Efter 3 dagars headbangning, häng i VIP-baren och ha spelat mest luft-gura i hela Norrköpings kommun så var Bråvallafestivalen 2013 över. Summa summarum så kan jag absolut tänka mig att återvända till festivalen i framtiden, eftersom FKP Scorpio lovat att förbättra den ytterligare. Däremot krävs det att en motsvarande bra line-up finns på plats!

Rock n Roll!
Erik på Satisfaction

Programet där precis vad som helst kan hända under sändningstid.

Vi bjuder på en riktigt grym blandning inom dom lite mer extrema låtvalen
från Rock till Extrem Dödsmetal. vi presenterar även mindre igenkända band från Sverige
och rapporterar om konserter i form av intervjuer m.m.

Redaktion

Robin Andersson, Daniel Toivola och Sebastian Arvidsson.

Följ oss på Facebook

Följ oss via RSS

Kontakt

satisfaction@k103.se