Skillat

SKILLAT avsnitt 3: Matilda Wildmark

Jag träffar ståupp-komikern Matilda Wildmark. Hur kom det sig att hon började med standup?, vad gör henne glad? och hur privat ska man egentligen vara på scen? - allt detta och mer därtill får du reda på i detta nya avsnitt av SKILLAT.

SKILLAT avsnitt 2: Din Vän Jona

Din Vän Jona

I avsnitt två träffar jag artisten, producenten och låtskrivaren Din Vän Jona. Vi pratar om skapandeprocessen, om vad hans låtar handlar om samt favoritminnen som artist och framtidsdrömmar.

Din Vän Jona

Premiär för Skillat: Jones Dynamic

I mitt första avsnitt träffar jag artisten, låtskrivaren och producenten Jones Dynamic. Jones båda rappar och sjunger och han har en talang som inte går obemärkt förbi. Han är en stjärna som lyser extra klart på natthimlen. Jones berättar om sin uppväxt, sina förebilder och om hur läskigt det kan vara att sjunga om saker han själv har varit med om och som känns väldigt personligt. Vi får också ta del av artistens drömmar. I slutet av programmet framför han två av sina egna låtar och jag vågar nästan lova att du kommer bli hänförd. Jones har något speciellt, en nerv och en nakenhet i sitt sätt att sjunga och rappa som lämnar avtryck.

SKILLAT är programmet där jag - Carl Engström - bjuder in gäster som har någon form av talang (- det kan verkligen vara allt mellan himmel och jord). Jag intervjuar min gäst och om det går så får hen chans att visa upp sin talang, så att du som lyssnar får ett smakprov på det min gäst är så duktig på. Programmet sänds varje fredag eftermiddag mellan klockan 15:30 och 16:00. Välkommen in i vår värld!

Redaktion

Carl Engström.

Sändningstider

Fredagar 15:30 - 16:00

Följ oss via RSS

Kontakt

skillat@k103.se