Skillat

SKILLAT avsnitt 3: Matilda Wildmark

Jag träffar ståupp-komikern Matilda Wildmark. Hur kom det sig att hon började med standup?, vad gör henne glad? och hur privat ska man egentligen vara på scen? - allt detta och mer därtill får du reda på i detta nya avsnitt av SKILLAT.

SKILLAT är programmet där jag - Carl Engström - bjuder in gäster som har någon form av talang (- det kan verkligen vara allt mellan himmel och jord). Jag intervjuar min gäst och om det går så får hen chans att visa upp sin talang, så att du som lyssnar får ett smakprov på det min gäst är så duktig på. Programmet sänds varje fredag eftermiddag mellan klockan 15:30 och 16:00. Välkommen in i vår värld!

Redaktion

Carl Engström.

Sändningstider

Fredagar 15:30 - 16:00

Extern länk

www.mixcloud.com/K103/...

Följ oss via RSS

Kontakt

skillat@k103.se