Skillat

SKILLAT avsnitt 4: Sassy M

I detta avsnitt träffar jag den självsäkra talangen Sassy M som både varit med i Idol och sökt till programmet "Nästa Nivå" där rookies blir coachade av kända artister. Ett härligt samtal om inspiration och visioner. Härnäst siktar Sassy M på att släppa en låt på spotify - vi kan vänta oss en hel del attityd A la ortenrap. Sassy M drömmer om att inspirera unga tjejer till att tro på sig själva och veta sitt eget värde. Min gäst har ett stort driv och hon kommer inte att ge upp förrän hon tagit sig in på den svenska hiphop-scenen. Lyssna och influeras!

Sorry, flash is not available.

SKILLAT är programmet där jag - Carl Engström - bjuder in gäster som har någon form av talang (- det kan verkligen vara allt mellan himmel och jord). Jag intervjuar min gäst och om det går så får hen chans att visa upp sin talang, så att du som lyssnar får ett smakprov på det min gäst är så duktig på. Programmet sänds varje fredag eftermiddag mellan klockan 15:30 och 16:00. Välkommen in i vår värld!

Redaktion

Carl Engström.

Sändningstider

Fredagar 15:30 - 16:00

Extern länk

www.mixcloud.com/K103/...

Följ oss via RSS

Kontakt

skillat@k103.se