Skillat

SKILLAT avsnitt 5: Nemo Sparding

Jag träffar artisten Nemo Sparding. Musiken är vad som får honom att stiga upp på morgonen. Nemo är beroende av att skapa. Att ha projekt som till exempel musikalbum att arbeta mot, hjälper honom att må bra. Nemo har inga andra intressen vid sidan av musiken och han har ingen plan B - det är musik han vill hålla på med och det på heltid! Men än så länge går Nemo bara i tvåan på Gymnasiet. På hans senaste album “Lonely Lunatics” kan man höra flera av hans vänner och klasskamrater medverka på olika spår. “Det finns mycket talang i Göteborg som bara väntar på att bli upptäckt” säger Nemo. Framtiden är säkrad av nästa generations musiker. När jag hör Nemos musik tvivlar jag inte på att hans karriär som artist ser ljus ut. I detta avsnitt får du höra två spår från Nemos senaste album, och i slutet av programmet framför Nemo en av sina låtar live i studion. Lyssna och njut.

SKILLAT är programmet där jag - Carl Engström - bjuder in gäster som har någon form av talang (- det kan verkligen vara allt mellan himmel och jord). Jag intervjuar min gäst och om det går så får hen chans att visa upp sin talang, så att du som lyssnar får ett smakprov på det min gäst är så duktig på. Programmet sänds varje fredag eftermiddag mellan klockan 15:30 och 16:00. Välkommen in i vår värld!

Redaktion

Carl Engström.

Sändningstider

Fredagar 15:30 - 16:00

Extern länk

www.mixcloud.com/K103/...

Följ oss via RSS

Kontakt

skillat@k103.se