Skillat

SKILLAT avsnitt 6: Tusen Frågor

Jag träffar Emre AKA Tusen Frågor som både rappar och producerar sina egna beats. Ödmjuk och trevlig kille som vet vad han sysslar med. Just nu studerar han musik på Gymnasiet "Rytmus". Jag frågar om han har lärt sig mycket i skolan, han svarar att i musik-produktion kursen har han inte lärt sig så mycket - "det har varit rätt mycket basics, mycket repetition på saker...". No offense till skolan, inte lätt att lära någon som redan producerar beats på en så hög nivå. Men i några utav klasserna har han ändå snappat upp en hel del - utvecklats sin sång, blivit bättre på ett och annat instrument bl.a. Jag frågar honom om drömmar och visst är att jobba med musik en utav dem, men så länge han slipper ha ett inrutat nio till fem jobb så är han nöjd; så länge han får utvecklas och syssla med något kreativt. Något av det bästa med detta avsnitt är att min käre gäst lägger en freestyle i andra halvan av programmet. Modigt och roligt!

SKILLAT är programmet där jag - Carl Engström - bjuder in gäster som har någon form av talang (- det kan verkligen vara allt mellan himmel och jord). Jag intervjuar min gäst och om det går så får hen chans att visa upp sin talang, så att du som lyssnar får ett smakprov på det min gäst är så duktig på. Programmet sänds varje fredag eftermiddag mellan klockan 15:30 och 16:00. Välkommen in i vår värld!

Redaktion

Carl Engström.

Sändningstider

Fredagar 15:30 - 16:00

Extern länk

www.mixcloud.com/K103/...

Följ oss via RSS

Kontakt

skillat@k103.se