Skräckafton

Skräckens inspiratörer

Dracula

Novembermörkret börjar ta sitt grepp om Sverige. Vad passar inte bättre då än lite mörk radio? I kvällens program av Skräckafton pratar vi om SKRÄCK-IKONER, det vill säga karaktärer eller väsen som satt djupa spår i skräckhistorien och som har en betydande påverkan på dagens skräck. Vi tar upp personliga favoriter, pratar dåtid, nutid och bjuder på ett och annat sidospår. Trevlig lyssning!

Lyssna när du vill på Mixcloud: https://www.mixcloud.com/K103/skräckafton261118pgrm3/

Dracula

Skräckafton är programmet där vi pratar om det du är rädd för. Vi kryper inpå skinnet på historiska seder, udda varelser och saker som vi inte riktigt vet om de finns på riktigt. Vad gömmer sig under sängen, i garderoben eller ute i den mörka skogen? På skräckafton kan allt hända. Vågar du lyssna?

Redaktion

Rebecka Adin och Johan Montán.

Följ oss via RSS

Kontakt

skrackafton@k103.se