Skräckafton

Utsökt om hemsökta hus på Skräckafton 12 november

Hotell Eggers

Skräckafton fortsätter att gräva djupa gravhål i skräckens värld. I avsnittet 12e november behandlas det eminenta ämnet HEMSÖKTA HUS och allt som hör därtill. Vi pratar läskiga hotell och Sveriges bidrag på världens topp 10 mest hemsökta platser. Vi nämner även lite tips på hur du kan ta reda på om ditt eget hem är hemsökt och vilka fler hemsökta platser det finns i Göteborg. Trevlig lyssning!

Länk till mixcloud: https://www.mixcloud.com/K103/skr%C3%A4ckafton-1211/

Hotell Eggers

Skräckafton är programmet där vi pratar om det du är rädd för. Vi kryper inpå skinnet på historiska seder, udda varelser och saker som vi inte riktigt vet om de finns på riktigt. Vad gömmer sig under sängen, i garderoben eller ute i den mörka skogen? På skräckafton kan allt hända. Vågar du lyssna?

Redaktion

Rebecka Adin och Johan Montán.

Sändningstider

Måndagar 21:30 - 22:00

Följ oss via RSS

Kontakt

skrackafton@k103.se