Skräckafton

Varför är clowner så läskiga?

Läskig Clown

I kvällens program av Skräckafton pratar Johan och Rebecka om clowner. Dessa glada, oskuldsfulla narrar som samtidigt sprider skräck i hela världen. Skräckafton pratar clownvågen 2016, vad clownen kommer ifrån från första början och dessutom en intervju med en livs levande läskig clown i studion! Detta vill ni inte missa! Klockan 21:30 på K103.

Lyssna när du vill på Mixcloud: https://www.mixcloud.com/K103/skräckafton-clowner-1012-18/

Läskig Clown

Skräckafton är programmet där vi pratar om det du är rädd för. Vi kryper inpå skinnet på historiska seder, udda varelser och saker som vi inte riktigt vet om de finns på riktigt. Vad gömmer sig under sängen, i garderoben eller ute i den mörka skogen? På skräckafton kan allt hända. Vågar du lyssna?

Redaktion

Rebecka Adin och Johan Montán.

Följ oss via RSS

Kontakt

skrackafton@k103.se