Skräckafton

Kan barn vara läskiga?

ett gråtande barn

I programmet pratar vi om barn. Söta, oskyldiga barn... Eller? Av barn och fulla människor får man höra sanningen, så när ett barn säger att du ska dö kanske det gör dig lite rädd. Vi lyfter exempel på läskiga barn i filmer, barn som byts bort mot trollungar. Vi pratar också om tavlorna som skapade kaos i England på 80-talet genom att på något suspekt sätt överleva flera bränder i husen de hängde i... God lyssning!

Missade du programmet? Länk till mixcloud: https://www.mixcloud.com/K103/skräckafton-barn-0701-19/

ett gråtande barn

Skräckafton är programmet där vi pratar om det du är rädd för. Vi kryper inpå skinnet på historiska seder, udda varelser och saker som vi inte riktigt vet om de finns på riktigt. Vad gömmer sig under sängen, i garderoben eller ute i den mörka skogen? På skräckafton kan allt hända. Vågar du lyssna?

Redaktion

Rebecka Adin och Johan Montán.

Följ oss via RSS

Kontakt

skrackafton@k103.se