Skräckafton

Technofobia - skräcken för ny teknik

En person på ett skåp håller i en bandspelare. Personen bär mask

I kvällens avsnitt av Skräckafton pratar vi om technofobia, rädsla för teknik. Vad har vi varit rädda för och vad är vi rädda för inför framtiden? Hur påverkas vi av tekniken omkring oss? Detta och mycket mer i kvällens avsnitt. Missa inte!

Missade du programmet? Länk till mixcloud: https://www.mixcloud.com/K103/skr%C3%A4ckafton-190119-teknik/

En person på ett skåp håller i en bandspelare. Personen bär mask

Skräckafton är programmet där vi pratar om det du är rädd för. Vi kryper inpå skinnet på historiska seder, udda varelser och saker som vi inte riktigt vet om de finns på riktigt. Vad gömmer sig under sängen, i garderoben eller ute i den mörka skogen? På skräckafton kan allt hända. Vågar du lyssna?

Redaktion

Rebecka Adin och Johan Montán.

Följ oss via RSS

Kontakt

skrackafton@k103.se