Skräckafton

Skräckens djur - varför skrämmer de oss?

Ensam hund i skog

Många människor är rädda för djur. Djur förekommer i skräckfilmer och har länge hängt med i folkloren som mytomspunna och demoniserade. Olika djur är läskiga på olika sätt. Vi diskuterar de olika fenomenen och vad det är som gör att vi blir rädda för djur.

Missade du programmet? Länk till mixcloud: https://www.mixcloud.com/K103/skr%C3%A4ckafton-110219-djur/?fbclid=IwAR0...

Ensam hund i skog

Skräckafton är programmet där vi pratar om det du är rädd för. Vi kryper inpå skinnet på historiska seder, udda varelser och saker som vi inte riktigt vet om de finns på riktigt. Vad gömmer sig under sängen, i garderoben eller ute i den mörka skogen? På skräckafton kan allt hända. Vågar du lyssna?

Redaktion

Rebecka Adin och Johan Montán.

Följ oss via RSS

Kontakt

skrackafton@k103.se