En sista jävla show

Hej, vänner. Det har i kväll blivit dags för det som mycket väl kan vara det sista Snart är det måndag igen någonsin. Med detta sagt tänker vi avsluta med flaggan i topp. Vilket för övrigt är ett snuskigt jävla uttryck.

I kväll kommer vi snacka om UPPRORET som SKAKAR STADEN!! HYCKLERIET om TRÄNGSELSKATTEN!! Väktarnas renässans!! VÄRLDENS UNDERGÅNG!!! OCH MYCKET MER!! I det sista avsnittet NÅGONSIN!!! Lyssna nu, eller ALDRIG via k103.se eller FM 103,1!

Lev väl!

Dag, Henrik och Mattias

Knark och 14-åringar i spandex

Hej, allihop. Det var kul att ju NI tittade in på sidan. Jätteroligt. Verkligen.

Ikväll ska vi snacka om 14 åringar i spandex som bara ÄGER!! Barn som kommer att GÅ NER SIG I CRYSTAL METH!! Och luciatåg från HELVETET!! Detta och MYCKET MYCKET MER i kvällens FULLSPÄCKADE Snart är det måndag igen!!

Hej då.

En 70 årings hämd

Hej alla lyssnare. Jag är tydligen 70 år gammal.

Men det stämmer ju inte alls.

Jag är 23 och toksnygg.

Dagens outfit:

Kofta, Jeans med trasig gren, mössa... röd

Dagens program komma att handla om trafik, Christer Sjögren, Christer Sjögren, Christer Sjögren samt din mamma plus trängselskatt. Inte på grund av Christer Sjögren och din mamma utan på grund av trafiken alltså.

Njut av programmet med en liten liten glögg

MVH

Snart är de måndag igen- Mattias.

Varje dag är en Toto-dag

Hej alla Toto-fans!

(Alla är Toto-fans. Vare sig de vill eller inte. Därmed är alltså rubriken riktad till alla.)

Kul att ni också gillar Toto!

(Alla gillar Toto. Därmed är texten riktad till alla.)

Vår favoritlåt är Africa. Det är en riktig jävel till låt.

Förlåt. Vi bara gillar Toto idag. Det har egentligen ingenting med programmet att göra. Men om ni är sugna på lite go Toto kan ni ju lyssna på klippet ovan. Det är en riktig rackarökare.

Nu till kvällens program. Det kan ni ju också lyssna på. Om ni vill, alltså. Det är ingen tvång. Men, lyssnar ni inte - då jävlar.

Kvällen program kommer att handla om små vidriga gnagare som attackerar Göteborg, midfucking och ett klent försök till konst. Detta och mycket, MYCKET MER i ett FULLSPÄCKAT Snart är det måndag igen!! Lyssna via k103.se eller FM 103,1 GBG klockan 20.00!!

Tills dess,

Hold the line

Repris med mersmak!

Kevin Chang på bilden har fattat grejen. Redan vid uppskattningsvis 14-år (fast förmodligen 18) har den här mirakelmannen lärt sig bemästra blicken som antyder att; ”du får sparken, men först ska du putsa mina skor medan jag långsamt nynnar på Louis Armstrongs - What a wonderful world, samtidigt som jag gör obskyra referenser till din ohanterbara övervikt”. Den blicken.

Ikväll spelar vi en repris här på k103.se. Det är förra veckans program som bland annat innehöll en lista på Årets Göteborgare och en intervju med Johan Gunterberg från musikfenomenet ”De Vet Du”
Som vanligt hör du den via webbradion eller via FM-bandet 103,1 i Göteborg, kl 20.00

Gillar du det vi håller på med så är det fruktansvärt enkelt att lyssna på programmet när du vill. Ett alternativ är att söka upp ”Snart är det måndag igen” på iTunes. Det andra och betydligt enklare är att klicka på länken nedan för det senaste avsnittet;

http://snartmandag.podomatic.com/player/web/2012-11-09T11_24_11-08_00 (med varning för extrema skills i grafisk design)

Ha det gott!

Vad vet De vet du?

Hej bekanta och obekanta. Tänkte bara meddela att vi har en hejdundrarjävel till show i kväll! Förutom pensionärers HELVETE i trafiken, den STENHÅRDA fighten om att bli årets Göteborgare och en skön tidning i Biskopsgården kommer vi bjuda på en GALEN INTERVJU med Johan från DE VET DU!! Den kommer inte att göra NÅGON besviken!!

Lyssna via K103.se eller 103,1 Göteborg. Missar du kvällen program? Sök på Snart är det måndag igen på iTunes! Prenumerera vet vi?

Henrik, Mattias och Dag

Glenn Hyséns födelsedag

Glenn Hysén fyller inte år idag. Det gjorde han i tisdags. Men vi väljer att döpa programmet till det ändå eftersom Dag har väldigt slagkraftiga argument. Med sin mest allvarliga min släpper han bomben; Grabbar, vi ska döpa programmet till Glenn Hyséns födelsedag. Ok. Så gör vi.

Det innebär att vi står här igen. Det är torsdag. Det är radio. Det kommer snackas om Glenn Hysén, det kommer snackas om den nya Älvsborgsbron och det kommer definitivt att snackas om pengar. Något vi inte ska prata om är elefanter.

Lyssna kl 20,00 här på webben (k103.se) eller via FM-bandet 103,1.

Bark, knark och cool hip hop

Hej hej, som Börje Salming ofta sade innan han blev stum. Nej, där ljög vi. Han är inte stum. Vad vi vet. Han kan ju vara det. Eller är han bara lite rädd för att prata. Rädd kan man ju vara, liksom. Utan att för den sakens skull behöva vara stum. Det är ett samhällsproblem som vi borde prata om.

Ett annat samhällsproblem är knark. Och det kommer vi prata om. I kväll. Det blir kul. Eller, ja. Kanske. Vi kommer även behandla träd. Det blir definitivt roligt. Eller, nja. Vi får la se. Vi vill ju inte lova något. Då kan man ju bli besviken. Och det vill vi gärna undvika. Besvikelse är ju sällan roligt. Förhoppningsvis blir inte kvällens tredje ämne, cool hip hop och Trafikverket en besvikelse. Men, man ska ju aldrig säga aldrig. Man vet ju hur kollektivtrafiken är nuförtiden. Ständigt ett helvete.

Med detta hoppas vi att kvällens program blir ett nöje. Ses 20.00!

Kjam.

Rullstolar och Explorer

Om några minuter kickar vi igång vårt magiska fjärde avsnitt för säsongen. Vi kommer att prata om rullstolsdemonstrationer, hemleverans av roliga drycker och broddar som du kan ha på dig både när du dricker alkohol och åker din rullstol.

Lyssna via k103.se eller FM 103.1!

Demonstrera inte med en sån där tysk pryl

Hej. vänner. Tänkte bara meddela att vi ska prata i kväll. 30 minuter som kommer föra dig till öronens nirvana. Om NAKNA GAMLA MÄN, ENSAMMA NÖRDAR och MEGAFONER!! Lyssna via k103.se eller FM 103,1!!

Kjaaaam

Skaparna av succén Unibrow leder tillsammans med en alkad värmlänning K103:s miljonsatsning Snart är det måndag igen. Med Göteborg som utgångspunkt diskuteras här livsviktiga frågor helt utan verklighetsförankring. Programmet finns även som mp3 och podcast - klicka bara på den externa länken nedan så är nirvana rysligt nära.

Redaktion

files/users/snartardetmandagigen/profile/Dag_Levin_Mattias_Westerdahl__Henrik_Aberg_-_Snart_ar_det_mandag_igen_K103_klippt.jpg

Dag Levin, Mattias Westerdahl och Henrik Åberg.

Följ oss på Facebook

Externa länkar

snartmandag.podomatic....youtube.com/snartmanda...

Följ oss via RSS

Kontakt

snartmandag@gmail.com