Bark, knark och cool hip hop

Hej hej, som Börje Salming ofta sade innan han blev stum. Nej, där ljög vi. Han är inte stum. Vad vi vet. Han kan ju vara det. Eller är han bara lite rädd för att prata. Rädd kan man ju vara, liksom. Utan att för den sakens skull behöva vara stum. Det är ett samhällsproblem som vi borde prata om.

Ett annat samhällsproblem är knark. Och det kommer vi prata om. I kväll. Det blir kul. Eller, ja. Kanske. Vi kommer även behandla träd. Det blir definitivt roligt. Eller, nja. Vi får la se. Vi vill ju inte lova något. Då kan man ju bli besviken. Och det vill vi gärna undvika. Besvikelse är ju sällan roligt. Förhoppningsvis blir inte kvällens tredje ämne, cool hip hop och Trafikverket en besvikelse. Men, man ska ju aldrig säga aldrig. Man vet ju hur kollektivtrafiken är nuförtiden. Ständigt ett helvete.

Med detta hoppas vi att kvällens program blir ett nöje. Ses 20.00!

Kjam.

Skaparna av succén Unibrow leder tillsammans med en alkad värmlänning K103:s miljonsatsning Snart är det måndag igen. Med Göteborg som utgångspunkt diskuteras här livsviktiga frågor helt utan verklighetsförankring. Programmet finns även som mp3 och podcast - klicka bara på den externa länken nedan så är nirvana rysligt nära.

Redaktion

files/users/snartardetmandagigen/profile/Dag_Levin_Mattias_Westerdahl__Henrik_Aberg_-_Snart_ar_det_mandag_igen_K103_klippt.jpg

Dag Levin, Mattias Westerdahl och Henrik Åberg.

Följ oss på Facebook

Externa länkar

snartmandag.podomatic....youtube.com/snartmanda...

Följ oss via RSS

Kontakt

snartmandag@gmail.com