Glenn Hyséns födelsedag

Glenn Hysén fyller inte år idag. Det gjorde han i tisdags. Men vi väljer att döpa programmet till det ändå eftersom Dag har väldigt slagkraftiga argument. Med sin mest allvarliga min släpper han bomben; Grabbar, vi ska döpa programmet till Glenn Hyséns födelsedag. Ok. Så gör vi.

Det innebär att vi står här igen. Det är torsdag. Det är radio. Det kommer snackas om Glenn Hysén, det kommer snackas om den nya Älvsborgsbron och det kommer definitivt att snackas om pengar. Något vi inte ska prata om är elefanter.

Lyssna kl 20,00 här på webben (k103.se) eller via FM-bandet 103,1.

Skaparna av succén Unibrow leder tillsammans med en alkad värmlänning K103:s miljonsatsning Snart är det måndag igen. Med Göteborg som utgångspunkt diskuteras här livsviktiga frågor helt utan verklighetsförankring. Programmet finns även som mp3 och podcast - klicka bara på den externa länken nedan så är nirvana rysligt nära.

Redaktion

files/users/snartardetmandagigen/profile/Dag_Levin_Mattias_Westerdahl__Henrik_Aberg_-_Snart_ar_det_mandag_igen_K103_klippt.jpg

Dag Levin, Mattias Westerdahl och Henrik Åberg.

Följ oss på Facebook

Externa länkar

snartmandag.podomatic....youtube.com/snartmanda...

Följ oss via RSS

Kontakt

snartmandag@gmail.com