Repris med mersmak!

Kevin Chang på bilden har fattat grejen. Redan vid uppskattningsvis 14-år (fast förmodligen 18) har den här mirakelmannen lärt sig bemästra blicken som antyder att; ”du får sparken, men först ska du putsa mina skor medan jag långsamt nynnar på Louis Armstrongs - What a wonderful world, samtidigt som jag gör obskyra referenser till din ohanterbara övervikt”. Den blicken.

Ikväll spelar vi en repris här på k103.se. Det är förra veckans program som bland annat innehöll en lista på Årets Göteborgare och en intervju med Johan Gunterberg från musikfenomenet ”De Vet Du”
Som vanligt hör du den via webbradion eller via FM-bandet 103,1 i Göteborg, kl 20.00

Gillar du det vi håller på med så är det fruktansvärt enkelt att lyssna på programmet när du vill. Ett alternativ är att söka upp ”Snart är det måndag igen” på iTunes. Det andra och betydligt enklare är att klicka på länken nedan för det senaste avsnittet;

http://snartmandag.podomatic.com/player/web/2012-11-09T11_24_11-08_00 (med varning för extrema skills i grafisk design)

Ha det gott!

Skaparna av succén Unibrow leder tillsammans med en alkad värmlänning K103:s miljonsatsning Snart är det måndag igen. Med Göteborg som utgångspunkt diskuteras här livsviktiga frågor helt utan verklighetsförankring. Programmet finns även som mp3 och podcast - klicka bara på den externa länken nedan så är nirvana rysligt nära.

Redaktion

files/users/snartardetmandagigen/profile/Dag_Levin_Mattias_Westerdahl__Henrik_Aberg_-_Snart_ar_det_mandag_igen_K103_klippt.jpg

Dag Levin, Mattias Westerdahl och Henrik Åberg.

Följ oss på Facebook

Externa länkar

snartmandag.podomatic....youtube.com/snartmanda...

Följ oss via RSS

Kontakt

snartmandag@gmail.com