Vad vet De vet du?

Hej bekanta och obekanta. Tänkte bara meddela att vi har en hejdundrarjävel till show i kväll! Förutom pensionärers HELVETE i trafiken, den STENHÅRDA fighten om att bli årets Göteborgare och en skön tidning i Biskopsgården kommer vi bjuda på en GALEN INTERVJU med Johan från DE VET DU!! Den kommer inte att göra NÅGON besviken!!

Lyssna via K103.se eller 103,1 Göteborg. Missar du kvällen program? Sök på Snart är det måndag igen på iTunes! Prenumerera vet vi?

Henrik, Mattias och Dag

Skaparna av succén Unibrow leder tillsammans med en alkad värmlänning K103:s miljonsatsning Snart är det måndag igen. Med Göteborg som utgångspunkt diskuteras här livsviktiga frågor helt utan verklighetsförankring. Programmet finns även som mp3 och podcast - klicka bara på den externa länken nedan så är nirvana rysligt nära.

Redaktion

files/users/snartardetmandagigen/profile/Dag_Levin_Mattias_Westerdahl__Henrik_Aberg_-_Snart_ar_det_mandag_igen_K103_klippt.jpg

Dag Levin, Mattias Westerdahl och Henrik Åberg.

Följ oss på Facebook

Externa länkar

snartmandag.podomatic....youtube.com/snartmanda...

Följ oss via RSS

Kontakt

snartmandag@gmail.com