Varje dag är en Toto-dag

Hej alla Toto-fans!

(Alla är Toto-fans. Vare sig de vill eller inte. Därmed är alltså rubriken riktad till alla.)

Kul att ni också gillar Toto!

(Alla gillar Toto. Därmed är texten riktad till alla.)

Vår favoritlåt är Africa. Det är en riktig jävel till låt.

Förlåt. Vi bara gillar Toto idag. Det har egentligen ingenting med programmet att göra. Men om ni är sugna på lite go Toto kan ni ju lyssna på klippet ovan. Det är en riktig rackarökare.

Nu till kvällens program. Det kan ni ju också lyssna på. Om ni vill, alltså. Det är ingen tvång. Men, lyssnar ni inte - då jävlar.

Kvällen program kommer att handla om små vidriga gnagare som attackerar Göteborg, midfucking och ett klent försök till konst. Detta och mycket, MYCKET MER i ett FULLSPÄCKAT Snart är det måndag igen!! Lyssna via k103.se eller FM 103,1 GBG klockan 20.00!!

Tills dess,

Hold the line

Skaparna av succén Unibrow leder tillsammans med en alkad värmlänning K103:s miljonsatsning Snart är det måndag igen. Med Göteborg som utgångspunkt diskuteras här livsviktiga frågor helt utan verklighetsförankring. Programmet finns även som mp3 och podcast - klicka bara på den externa länken nedan så är nirvana rysligt nära.

Redaktion

files/users/snartardetmandagigen/profile/Dag_Levin_Mattias_Westerdahl__Henrik_Aberg_-_Snart_ar_det_mandag_igen_K103_klippt.jpg

Dag Levin, Mattias Westerdahl och Henrik Åberg.

Följ oss på Facebook

Externa länkar

snartmandag.podomatic....youtube.com/snartmanda...

Följ oss via RSS

Kontakt

snartmandag@gmail.com