En sista jävla show

Hej, vänner. Det har i kväll blivit dags för det som mycket väl kan vara det sista Snart är det måndag igen någonsin. Med detta sagt tänker vi avsluta med flaggan i topp. Vilket för övrigt är ett snuskigt jävla uttryck.

I kväll kommer vi snacka om UPPRORET som SKAKAR STADEN!! HYCKLERIET om TRÄNGSELSKATTEN!! Väktarnas renässans!! VÄRLDENS UNDERGÅNG!!! OCH MYCKET MER!! I det sista avsnittet NÅGONSIN!!! Lyssna nu, eller ALDRIG via k103.se eller FM 103,1!

Lev väl!

Dag, Henrik och Mattias

Skaparna av succén Unibrow leder tillsammans med en alkad värmlänning K103:s miljonsatsning Snart är det måndag igen. Med Göteborg som utgångspunkt diskuteras här livsviktiga frågor helt utan verklighetsförankring. Programmet finns även som mp3 och podcast - klicka bara på den externa länken nedan så är nirvana rysligt nära.

Redaktion

files/users/snartardetmandagigen/profile/Dag_Levin_Mattias_Westerdahl__Henrik_Aberg_-_Snart_ar_det_mandag_igen_K103_klippt.jpg

Dag Levin, Mattias Westerdahl och Henrik Åberg.

Följ oss på Facebook

Externa länkar

snartmandag.podomatic....youtube.com/snartmanda...

Följ oss via RSS

Kontakt

snartmandag@gmail.com