Knark och 14-åringar i spandex

Hej, allihop. Det var kul att ju NI tittade in på sidan. Jätteroligt. Verkligen.

Ikväll ska vi snacka om 14 åringar i spandex som bara ÄGER!! Barn som kommer att GÅ NER SIG I CRYSTAL METH!! Och luciatåg från HELVETET!! Detta och MYCKET MYCKET MER i kvällens FULLSPÄCKADE Snart är det måndag igen!!

Hej då.

Skaparna av succén Unibrow leder tillsammans med en alkad värmlänning K103:s miljonsatsning Snart är det måndag igen. Med Göteborg som utgångspunkt diskuteras här livsviktiga frågor helt utan verklighetsförankring. Programmet finns även som mp3 och podcast - klicka bara på den externa länken nedan så är nirvana rysligt nära.

Redaktion

files/users/snartardetmandagigen/profile/Dag_Levin_Mattias_Westerdahl__Henrik_Aberg_-_Snart_ar_det_mandag_igen_K103_klippt.jpg

Dag Levin, Mattias Westerdahl och Henrik Åberg.

Följ oss på Facebook

Externa länkar

snartmandag.podomatic....youtube.com/snartmanda...

Följ oss via RSS

Kontakt

snartmandag@gmail.com