Sport On

Sport On-SPECIAL: Eurovision med Samuel Eriksson

Samuel Eriksson

Idag blir det aktuellt! Jag har inbjudet Eurovision-aficionado Samuel Eriksson för att prata om, hur man kan tävla i musik, vad som gör en bra Eurovision-låt, och vad meningen bakom det hela egentligen är. Lyssna med och imponera dina kompisar med din stora kunskap om Eurovision.

Lyssna här: https://www.mixcloud.com/K103/eurovision-special-med-samuel-eriksson/

Samuel Eriksson

Thai Boxing med Sofie Wennerlund

Idag bliver det et hårdtslående program, när det handlar om den asiatiska kampsport thai-boxing. Thai-boxer Sofie Wennerlund är i studiet och berätter om fokus, balance och stryg!

Lyssna med här: https://www.mixcloud.com/K103/thai-boxing-med-sofie-wennerlund/

Sport On: Gymnastik med Sara Svensson

Gymnast Sara Svensson

Den her gången handlar Sport On om gymnastik, och därför har jag bjudat ind tidigare gymnast Sara Svensson till en prat om gymnastikken och dens kvaliteter.

Lyssna her: https://www.mixcloud.com/K103/playlists/sport-on/

Gymnast Sara Svensson

Allsvenskan radiomontage

Blåvitt på Nya Ullevi

I helgen började återigen Allsvenskan. Sport On var på premiärmatchen på Nya Ullevi med Blåvitt-supporter Samuel Ericsson.

Lyssna här: https://www.mixcloud.com/K103/allsvenskan-radiomontage/

Blåvitt på Nya Ullevi

Formel 1 med Jonathan Garcés

Formel 1 VRRRoommm

Premiär programmet handlar om Formel 1. Därför har jag allieret mig med Göteborgs kunnigste person inom Formel 1: Jonathan Garcés. Lyssna med och lär mer om nye reglamenter, helgens tävling och vad som kommer hända i säsongen! Det blir svinnbra!

Formel 1 VRRRoommm

Sport On är till för dig som älskar sport, gillar sport, inte vet vad du tycker om sport och till dig som hatar sport, men försöker att tycka om det. Här förmedlas sporten av dem som älskar den om det så är gymnastik, motorsport, fotboll eller schack! Lyssna och bli klokare på vad som rör sig inom sporten!

Måndagar 21:00 - 21:30
Lördagar 13:00 - 13:30

VARNING: Danska kan förekomma (!)

Redaktion

Patrick Thomsen.

Följ oss via RSS

Kontakt

sporton@k103.se