Stafetten

Premiär för Stafetten som möter Akiko!

Hej! I höst entrar jag (Daniela) och Anna gemenskapen på K103 med målet att sända vår samtalspodcast "Stafetten". Från och med nu på fredag den 11/10 kl 14:00 kan man lyssna på vårt premiäravsnitt - snälla gör det!

Här kan man klicka för att komma direkt till avsnittet:
https://www.mixcloud.com/K103/stafetten-k103-191011/

I vårt första avsnitt avhandlar vi ämnet att (inte) bry sig om vad andra tycker och att stå upp för sig själv. Framförallt gästas vi av Akiko som studerar Journalistik och Media. Med henne samtalar vi om grötvanor, att bli kritiserad i kollektivtrafiken och förstås, de högst aktuella och personliga händelserna från nutiden. Akiko lämnar givetvis också, i slutet av det hela, över stafettpinnen till gäst nummer 2.

Allt gott!

I ”Stafetten” rör vi oss oundvikligen över tidslinjen, men betoningen ligger på här och nu. Varje program inkluderar en gäst som får i uppdrag att bestämma nästa gäst och därmed lämna över stafettpinnen. På detta sätt hoppas vi kunna inkludera många olika röster och inte bara vända oss till våra egna nätverk.

Redaktion

files/users/stafetten/profile/Stafetten_duo.jpg

Anna Axelsson och Daniela Holmberg.

Sändningstider

Fredagar 14:00 - 15:00

Följ oss via RSS

Kontakt

stafetten@k103.se