Tagning 103

Romcom och kärleksfilm

Tagning 103 pratar om Romcoms genom tiderna, hur har de utvecklats? Har de utvecklats? Vilka är våra favoriter? Vilka fiktiva kärlekspar minns vi och har vi reagerat på? Vad finns det för andra typer av kärleksfilmer? Idag blir det hjärta och smärta för hela rosenbuketten. Dessutom minns vi våra personliga Celebrity Crushes.

Fredag och söndag kl 13.00 på 103,1 MHz eller när du vill på Acast/Spotify/iTunes!

Programledare: Alice Dryden, Eva Gustavfsson & Kristoffer Rissanen

Tagning 103 vet allt om film och serier. Vi recenserar biopremiärerna och Tv-serier. Vi diskuterar genrer, regissörer, nyheter och trender. Vi lusläser nyhetsflödet och ser till att du aldrig missar en bra produktion. Glöm inte reprisen på söndagar kl 13.00.

Redaktion

Eva Gustavfsson, Alice Dryden och Kristoffer Rissanen.

Sändningstider

Söndagar 13:00 - 14:00

Fredagar 13:00 - 14:00

Externa länkar

www.mixcloud.com/K103/...open.spotify.com/show/...

Följ oss via RSS

Kontakt

tagning103@k103.se