Tagning 103

Atlanta // The Dig

I det här avsnittet av Tagning 103 så är det en hel del ämnen som hinner tas upp! Är det värt att ibland se på dåliga men roliga filmer? Vad säger Eva om svensk dansbandshistoria, Kristoffer om lökiga skräckfilmer och Alice om några Oscarsnominerade filmer som hon sett nyligen? Lyssna på programmet, vetja!

Redaktionen diskuterar även FX-serien Atlanta, i väntan på de ankommande 3:e och 4:e säsongerna som spelas in just nu. Skådespelarinsatserna från Donald Glover (som också är serieskaparen), Zazie Beetz, Brian Tyree Henry och Lakeith Stanfield hyllas och rosas med mera. Minst sagt så är gänget lyriska över den här serien!

Eva recenserar en relativt färsk Netflixfilm som heter The Dig, med Carey Mulligan och Ralph Fiennes i huvudrollerna. Det här romantiska dramat som också gör en djupgrävning i arkeologisk historia får ett varmt bemötande, men vad får den för betyg egentligen? Lyssna på avsnittet för att veta mer!

Fredag och söndag kl 13.00 på 103,1 MHz eller när du vill på Acast/Spotify/iTunes!

Tagning 103 vet allt om film och serier. Vi recenserar biopremiärerna och Tv-serier. Vi diskuterar genrer, regissörer, nyheter och trender. Vi lusläser nyhetsflödet och ser till att du aldrig missar en bra produktion. Glöm inte reprisen på söndagar kl 13.00.

Redaktion

Eva Gustavfsson, Alice Dryden och Kristoffer Rissanen.

Sändningstider

Söndagar 13:00 - 14:00

Fredagar 13:00 - 14:00

Externa länkar

www.mixcloud.com/K103/...open.spotify.com/show/...

Följ oss via RSS

Kontakt

tagning103@k103.se