Tagning 103

Small Axe // Shadow and bone

Alice och Eva är tillbaka med nya tips för alla er film och serieälskare där ute!

Eva pratar om Small Axe, Steve McQueens fem fristående filmer som fått lysande recensioner. En hyllning till motståndkraften och kulturen i Londons västindiska gemenskap, om hård och framgångsrik kamp för grundläggande rättigheter och mot rasism från 1960-talet till 80-talet.

Alice har sett Shadow and Bone, en amerikansk fantasy-tv-serie utvecklad av Eric Heisserer för Netflix. Den är baserad på young adult bok universumet Grishaverse skapade av den amerikanska författaren Leigh Bardugo.

Dessutom är vi lyckliga över att biograferna åter är öppna igen. Vad finns det då att se?

Fredag och söndag kl 13.00 på 103,1 MHz eller när du vill på Acast/Spotify/iTunes!

Tagning 103 vet allt om film och serier. Vi recenserar biopremiärerna och Tv-serier. Vi diskuterar genrer, regissörer, nyheter och trender. Vi lusläser nyhetsflödet och ser till att du aldrig missar en bra produktion. Glöm inte reprisen på söndagar kl 13.00.

Redaktion

Eva Gustavfsson, Alice Dryden och Kristoffer Rissanen.

Sändningstider

Söndagar 13:00 - 14:00

Fredagar 13:00 - 14:00

Externa länkar

www.mixcloud.com/K103/...open.spotify.com/show/...

Följ oss via RSS

Kontakt

tagning103@k103.se