Tagning 103

Systrarna // Kore-eda // Special

Eva och Kristoffer har skärskådat SVT Plays utbud och tipsar om favoriter. Här finns bland annat den japanske mästeren Hirokazu Kore-edas "Systrarna". Eva passar på att ge er en backstory till denna familjefokuserade regissör. Kristoffer recenserar Netflix serie "Special", om homosexuelle Ryans kamp att slå sig fri ur isoleringen som att ha cerebral pares fört med sig.

Fredag och söndag kl 13.00 på 103,1 MHz eller när du vill på Acast/Spotify/iTunes.

Tagning 103 vet allt om film och serier. Vi recenserar biopremiärerna och Tv-serier. Vi diskuterar genrer, regissörer, nyheter och trender. Vi lusläser nyhetsflödet och ser till att du aldrig missar en bra produktion. Glöm inte reprisen på söndagar kl 13.00.

Redaktion

Eva Gustavfsson, Alice Dryden och Kristoffer Rissanen.

Sändningstider

Söndagar 13:00 - 14:00

Fredagar 13:00 - 14:00

Externa länkar

www.mixcloud.com/K103/...open.spotify.com/show/...

Följ oss via RSS

Kontakt

tagning103@k103.se