Tamburen

En hel timme HBTQ i Tamburen!

Dagens Tamburen har vi helt vikt åt det regnbågsfärgade. Ordförande för RFSL Göteborg, Kaj Heino, är i studion och berättar om förhoppningar, fördomar och West Pride som en fristad för HBTQ-personer. Vi får också höras om hur Tamburens korre Sofia Strive rapporterar från Georgien där hon hamnade mitt i en demostration mot homofobi som urartade.

Missa inte detta idag kl 12.00!

Välkommen in i Tamburen! Här sammanfattas nyhetsveckan. Med intressanta gäster och inslag diskuterar och dissekerar redaktionen vetgirigt aktuella händelser och samhällsfenomen. Vi problematiserar det du redan vet och belyser det du inte visste att du ville veta. Så sparka av dig skorna och kliv på. Det är i hallen det händer.

Redaktion

Tamburmajor: Cecilia Ahle, Medverkande: Anna Öfverman och Elinor Wilsson.

Följ oss via RSS

Kontakt

tamburen@k103.se