Tecknarträffen

Premiär för Tecknarträffen! Med Yvette Gustafsson!

Yvette Gustafsson visar Zak & Ting

Ikväll så är det dags för det allra första avsnittet av Tecknarträffen på K103 Göteborgs studentradio med mig som programledare som sänds i Göteborgs lokalradio kl 20-21 på FM 103.1 Leta reda på en gammal radio eller lyssna i bilen och ratta in sändningen! Den kommer också att komma upp online på Mixcloud om några dagar.... men varför vänta när du kan höra sändningen live redan ikväll?!

Det bjuds på en intervju med serieskaparen Yvette Gustafsson och en radioteater baserad på hennes serie Zak & Ting. Skådespelare är Aniz Niss Sarah Duell och Malin Lindmark. Dessutom Klassikerkollen som presenterar en klassisk serieskapare, denna gången vetenskapsseriernas okrönta konung Larry Gonick. Vi hörs ikväll!!

Yvette Gustafsson visar Zak & Ting

Det här är programmet för dig som älskar tecknade serier och vill veta mer. I Tecknarträffen möter du i varje avsnitt en svensk serietecknare som berättar om sitt skapande. Du får dessutom höra en dramatiserad radioteater baserad på någon av serieskaparens serier. I inslaget Klassikerkollen får du också träffa legendariska serieskapare från förr.

Redaktion

Marcus Malinda Lindmark.

Följ oss via RSS

Kontakt

tecknartraffen@k103.se