Tecknarträffen

20.00: Tecknarträffen möter Cajsa Nordlund

Cajsa Nordlund (till höger) intervjuas av Marcus Malinda Lindmark (till vänster)

Ikväll 2018-12-06 sänds avsnitt 2 av radioprogrammet Tecknarträffen på K103 Göteborgs Studentradio. FM 103.1 klockan 20.03-21 som kan höras i Göteborg. I samband med direktsändningen kan ni också klicka på länken här nedanför för att lyssna LIVE:

https://radio.org.se/gnf-103-1-goteborg/

När samtliga tre program har sänts live i radio läggs de ut på MixCloud och kan höras när som helst... men passa på att vara först och hör det redan ikväll!

Denna gång intervjuar jag serieskaparen Cajsa Nordlund om hennes serier om bland annat mormoner och Djävulens gitarr. Dessutom blir det dramatiserad radioteater baserat på hennes självbiografiska serie "En sann historia" med Malin Lindmark, Aniz Niss och Sarah Duell. I Klassikerkollen möter du serieskaparen Roger Leloup där det bland annat berättas om hans serie Yoko Tsuno. Missa inte detta!

Cajsa Nordlund (till höger) intervjuas av Marcus Malinda Lindmark (till vänster)

Det här är programmet för dig som älskar tecknade serier och vill veta mer. I Tecknarträffen möter du i varje avsnitt en svensk serietecknare som berättar om sitt skapande. Du får dessutom höra en dramatiserad radioteater baserad på någon av serieskaparens serier. I inslaget Klassikerkollen får du också träffa legendariska serieskapare från förr.

Redaktion

Marcus Malinda Lindmark.

Följ oss via RSS

Kontakt

tecknartraffen@k103.se