Tecknarträffen

Tecknarträffen med Henri Gylander

Henri Gylander (till vänster) blir intervjuad av Marcus Malinda Lindmark (till höger)

Ikväll sänds avsnitt 3, det sista för säsongen av mitt radioprogram Tecknarträffen på K103 Göteborgs Studentradio. FM 103.1 klockan 20.03-21 som kan höras i Göteborg. I samband med direktsändningen kan ni också klicka på den här länken för att lyssna LIVE (OBS länken funkar endast i direktsändning!):

https://radio.org.se/gnf-103-1-goteborg/

När samtliga tre program har sänts live i radio läggs de ut på MixCloud och kan höras när som helst... men passa på att vara först och hör det redan ikväll!

Denna gång intervjuar jag serieskaparen Henri Gylander om hans serier i albumen "Livet före döden" och "Gränslöst mod". Dessutom blir det dramatiserad radioteater baserat på Henris serie "Det heliga berget" med Malin Lindmark, Aniz Niss och Sarah Duell. I Klassikerkollen möter du serieskaparen Rumiko Takahashi där det bland annat berättas om hennes serier Inu Yasha, Ranma 1/2 Mermaid Saga och Lum m.fl. Missa inte detta!

Henri Gylander (till vänster) blir intervjuad av Marcus Malinda Lindmark (till höger)

Det här är programmet för dig som älskar tecknade serier och vill veta mer. I Tecknarträffen möter du i varje avsnitt en svensk serietecknare som berättar om sitt skapande. Du får dessutom höra en dramatiserad radioteater baserad på någon av serieskaparens serier. I inslaget Klassikerkollen får du också träffa legendariska serieskapare från förr.

Redaktion

Marcus Malinda Lindmark.

Följ oss via RSS

Kontakt

tecknartraffen@k103.se