The Athletic Mind

The V.I.P section

Vi försöker ofta sträva att nå samma framgång så våra förebilder men varför inte också anamma deras sätt att välja vilka du släpper in i ditt liv? Alla är inte dina vänner utan lär dig att vara selektiv med din inre Clique. Låt dina vänner vara personer som hjälper dig till dina drömmar.Dags att skriva listan till din V.I.P section!!

När livet ger dig citroner

När livet ger dig citroner, vad gör du då?
Antigen sitter vi och grinar över hur surt livet är eller så gör vi Lemonad.
Det kommer alltid finnas något att stressa över, det kommer alltid finnas jobbiga stunder och situationer. Svaret du söker är inte utanför dig utan inom dig. När du väl är i en oväntat situation försöka hitta en lösning.Hur kan du tänka bättre för att komma till en bättre plats?

Premiär för The Athletic Mind: Mindset

Som vi har hört många gånger så är inställning A och O. Allt du någonsin vill åstadkomma börjar i hur du tänker, vilken inställning du har. Vi är bara en tanke ifrån våra drömmar. I det första avsnittet kommer jag att börja prata om hur du ska hamna på din 2020 våg.

Det här är The Athletic Mind-podden. Här pratar vi om självutveckling genom att öka medvetenhet om hur våra tankar blir ett hinder för oss att nå vårt bästa jag. Här motiveras till att nå framgång, drömmar, mål och ambitioner samtidigt som du lär dig att tänka bättre, vara bättre och göra bättre.

Redaktion

Edinson Arboleda.

Extern länk

instagram.com/athletic...

Följ oss via RSS

Kontakt

theathleticmind@k103.s...