The Peter Out Show

Mitt Möte med Sisters of Mercy

I veckans program, på lö kl 20.00, berättar jag om hur jag sprang in i Andrew Eldrich förra helgen. Ni får också höra en hel del nya brittiska musikupptäckter; The Death Notes, Chapman Family, In Isolation, The Last Cry mfl.
Jag kommer spela skivor på musikens hus nästa helg den 2a dec. Då är det DR Arthur Krause's
10-årsjubileum. Ett av sveriges bästa gothrock-band. Förutom Krause så spelar Miosis, Midnight Caine och GBG Punx. Klart värt ett besök!

Studentradions program om goth, post-punk, deathrock, coldwave och annan mörk musik. Programmet sänds även på Deathrock Radio i Florida. Här blandas nya skivsläpp med klassiker och reabackarnas bortglömda 80-talsfynd. Ett perfekt soundtrack till förfest-bloody maryn.

Redaktion

Henrik Leander.

Extern länk

deathrockradio.spruz.c...

Följ oss via RSS

Kontakt

thepeteroutshow@gmail....