The Peter Out Show

US Punk & HC Special!

På lördag blir det ett specialprogram, ett litet snedsteg från den mörka musik som ofta känneteckknar the Peter Out Show. Mycket amerikansk punk och hc spelades i sommarens festivalbandare. Så för att värma oss i vintermörkret kommer nu en riktig urladdning av klassiker och sånt som borde vara klassiker. Så snöra kängorna och ladda med skateborden och ett 6-pack folkisar!

Kommentarer

Ha ha! Guess what I did after hearing the show!

Studentradions program om goth, post-punk, deathrock, coldwave och annan mörk musik. Programmet sänds även på Deathrock Radio i Florida. Här blandas nya skivsläpp med klassiker och reabackarnas bortglömda 80-talsfynd. Ett perfekt soundtrack till förfest-bloody maryn.

Redaktion

Henrik Leander.

Extern länk

deathrockradio.spruz.c...

Följ oss via RSS

Kontakt

thepeteroutshow@gmail....