The Peter Out Show

Premiär - Agent Side Grinder

Blir ett vanligt the Peter Out Show denna veckan med både rykande färsk musik och 80-tal. Vi premiärspelar Agent Side Grinders nya singel som är en försmak från kommande album. På gästsång har de tagit in Henrik De La Cur. Vi spelar även vårt första ryska band i programmets historia, Manicure. De har släppt sitt debutalbum för ett tag sen. Bra mörkare indierock där sångaren lyssnat kanske lite uppenbart mycket på Suede. Men skivan vinner på att låtarna skiftar mer än väntat i stil.

Studentradions program om goth, post-punk, deathrock, coldwave och annan mörk musik. Programmet sänds även på Deathrock Radio i Florida. Här blandas nya skivsläpp med klassiker och reabackarnas bortglömda 80-talsfynd. Ett perfekt soundtrack till förfest-bloody maryn.

Redaktion

Henrik Leander.

Extern länk

deathrockradio.spruz.c...

Följ oss via RSS

Kontakt

thepeteroutshow@gmail....