The Peter Out Show

Colombiansk dödsrock mm

Ikväll vid 8 blir det en vintermörk blandning med ganska mycket ny musik. Ett oväntat mail dök upp i veckan från det Colombianskta Deathrockbandet 11 Desaparecidos som ville bli spelade i the Peter Out Show. Bra var de också. Första sydamerikanska bandet som hört av sig. Vi får också en debut från Göteborgsbandet Svarta Hundars nya kassettdemo. Känns som ett typiskt svenskt punk/postpunkinspirerat 80-talsband. Detta kan va ett både bra och dåligt betyg men i detta fallet är det absolut tummen upp!

Studentradions program om goth, post-punk, deathrock, coldwave och annan mörk musik. Programmet sänds även på Deathrock Radio i Florida. Här blandas nya skivsläpp med klassiker och reabackarnas bortglömda 80-talsfynd. Ett perfekt soundtrack till förfest-bloody maryn.

Redaktion

Henrik Leander.

Extern länk

deathrockradio.spruz.c...

Följ oss via RSS

Kontakt

thepeteroutshow@gmail....