The Peter Out Show

Två amerikanska gäst DJs!

Denna vecka gästas jag av två amerikanska DJs; Jeffrey Bats från LA och DJ Rivithead från Florida. Vi kommer bjuda på 5 favoriter var från 2011. Jeffrey är en väl anlitad DJ på deathrockklubbar i LA-området. Rivithead är en känd radioprofil på USA-s östkust sedan många år. Han äger nu stationen Deathrock Radio där även The Peter Out Show sänds.
Missa inte lördagens program!

Studentradions program om goth, post-punk, deathrock, coldwave och annan mörk musik. Programmet sänds även på Deathrock Radio i Florida. Här blandas nya skivsläpp med klassiker och reabackarnas bortglömda 80-talsfynd. Ett perfekt soundtrack till förfest-bloody maryn.

Redaktion

Henrik Leander.

Extern länk

deathrockradio.spruz.c...

Följ oss via RSS

Kontakt

thepeteroutshow@gmail....