The Peter Out Show

Napalm Sticks To Kids

På lördag kl 8 i The Peter Out Show blir det ny musik från bl.a. Voyvoda från Bulgarien, Entertainment, Cover girl och SCUM. Det blir även klassiker från Cortex, Fields of the Nephilim, Killing Joke mfl.
Vill passa på att tipsa om samlingsskivan "More Than Nine Lives" där pengarna går till djurrättsrörelsen i Philadelphia. Här hittar du en hel del band som spelats i The Peter Out Show, t.ex. Cult Of Youth, Entertainment, Monica Richards, Bestial Mouths och Black Tape For A Blue Girl.
Kolla in den här:
http://industryeight.com/?p=105

Studentradions program om goth, post-punk, deathrock, coldwave och annan mörk musik. Programmet sänds även på Deathrock Radio i Florida. Här blandas nya skivsläpp med klassiker och reabackarnas bortglömda 80-talsfynd. Ett perfekt soundtrack till förfest-bloody maryn.

Redaktion

Henrik Leander.

Extern länk

deathrockradio.spruz.c...

Följ oss via RSS

Kontakt

thepeteroutshow@gmail....