Tjena Kexet

Tjena kexet #3 Ytligt

I vårt tredje avsnitt är vi riktigt YTLIGA och pratar om utseende! Hur viktigt är utseende vid dejting? Vad kan en göra för att sluta tänka så mycket på sitt utseende? Vad är snyggast hos killar (vårt himla heteroperspektiv…)?

Vi pratar bland annat om att få en påse att sätta över huvudet när ljuset tänds på klubben, när Kitty kom alldeles för utklädd till halloweenfest, en dubbeldejt vi var på en gång, varför par ibland ser ut som syskon och Lisas framtida utseendepeak som 40-åring. Ikväll kl 20-21 sänds det i radion! Det har såklart också lagts upp på mixcloud: https://www.mixcloud.com/K103/tjena-kexet-3/

Har du något ämne som du tycker vi borde ta upp eller kanske en fråga till oss? Maila till tjenakexet@k103.se! Numera kan du dessutom följa oss på instagram för att se “behind-the-scenes”-bilder och hålla koll på när vi släpper nya avsnitt! Där heter vi tjenakexetk103! https://www.instagram.com/tjenakexetk103/

Nytt avsnitt kommer igen om två veckor, vi hörs då!

Tjena kexet #2: Att ragga!

Tjena Kexet avsnitt två är HÄR!

Som handlar om att RAGGA! Eller flörta. Eller ”nätverka”, som Lisa verkar vilja kalla det?

Vi pratar om sexiga kursmiljöer, att måla någons naglar på klubben SOM EN FLIRT, Lisa hånar Kittys emojianvändande, den HÅRFINA gränsen mellan elaka och retsamma raggningsrepliker, när Kitty blev WINGAD på McDonalds, och mycket annat!

Lyssna ikväll klockan 20.00!

Eller klicka på lilla länken här om du vill lyssna på avsnittet i sin helhet: https://www.mixcloud.com/K103/tjena-kexet-2/

Eller klicka på lilla länken här om du vill lyssna på avsnittet utan musik: https://www.mixcloud.com/K103/tjena-kexet-2-utan-musik/

Tjena kexet avsnitt #1: Första gången

I det första avsnittet pratar vi såklart om FÖRSTA GÅNGEN. Pirrigt! Varför är allt så läskigt första gången? Vad kan gå fel, egentligen? (Rätt mycket, säger de erfarenheter som vi delar med oss av...)

Vi pratar bland annat om förödande missuppfattningar kring Lisas Tinder-profil, Kittys kärleksliv som 10-åring, det värsta en kan få höra efter första ligget, hur Lisa lärde sig vad en “kådis” är, Kittys traumatiska dejtupplevelse på Liseberg och varför du bör behärska ditt inre DJUR. Dessutom: Världens bästa tips när du ska göra något första gången, alla kategorier!

Här kan du lyssna: https://www.mixcloud.com/K103/tjena-kexet-1/

Om du vill komma i kontakt med oss för första gången går det bra att maila till tjenakexet@k103.se.

Välkommen till Tjena kexet!

Världspremiär för Tjena kexet! Här på K103! Vilken ömsesidig ära!

Vi som gör programmet heter Kitty Wiking och Lisa Barkholt Nord och är självutnämnda experter inom dejting, relationer, icke-dejting och icke-relationer. Lyssna och lär av goda exempel, mindre goda exempel och fullständigt avskräckande exempel. Det blir kul!

Vi sänder varannan torsdag 20.00-21.00 på K103. Imorgon alltså! Vi kommer även lägga upp en länk här till dig som vill lyssna i efterhand.

Vi vill också passa på att kärleksbomba Cajsa Wiking som har gjort all vår grafiska design. Hon är toppen, tusen tusen tack!

Tjena Kexet är programmet för dig som älskar – eller hatar – att dejta. Själva pendlar vi däremellan och pratar högt och lågt om relationer och icke-relationer. Vad ska du tänka på inför första dejten? Vilken är den sämsta/bästa raggningsrepliken? Vad ska du göra när din relation blivit tråkig? Hur lång tid tar det att bli kär? Häng med oss varannan torsdag kl. 20.00-21.00!

Redaktion

files/users/tjenakexet/profile/IMG_6787.JPG

Lisa Barkholt Nord och Kitty Wiking.

Sändningstider

Torsdagar 20:00 - 21:00

Följ oss via RSS

Kontakt

tjenakexet@k103.se