Up The Punx

Up The Punx tar sig an Portland, Oregon

Från Portland, Oregon kommer ett flertal influensrika hardcore-akter och det är bland annat dessa band samt staden och stadens speciella sound som vi ska ta oss an i dagens sändning av Up The Punx. Vi kickar igång kl 21:00 på K103.

The Living First i studion och gött tjöt

I dagens program kommer vi snacka om helgens spelningar och spela bra punk helt enkelt. Vi får även besök av nystartade The Living First och kolla vad de har i görningen. Klockan 21:00 kör vi igång! Hörs då!

Hur ser en punkare ut och varför?

Idag ska vi snacka punkestetik! Varför ser punks ut som de gör? Får man dubbelmercha? Dessa frågor och många fler ska vi försöka besvara i kvällens program. Vi ska även ta och ringa Nikos som ikväll kommer vara ute i fältet och rapportera direkt från Against Me! och Caves som spelar på Pustervik! Gött snack med andra ord! Kl. 21 kickar vi igång!

Washington DC/HC

I kvällens program ska vi ta oss en närmare titt på den stad och dess band i väst som anses vara pionjärerna inom hc-punk, Washington DC. Vi ska gräva oss ner i 80-talet för att sedan kravla oss framåt till nutiden! Klockan 21 kör vi igång!

Punk och sport

Ikväll är det dags för Up The Punx igen och vi ska kicka temat sport. Lyssnar fotbollsspelare, hockeyhuliganer och andra idrottare på punk? Vad finns det för punklåtar om olika sporter? Vi ska hursom försöka bena ut det i kvällens program som börjar klockan 21:00!

Malmö och gött blurr med Knaegt

I kvällens Up The Punx kommer vi fokusera på den smutsiga söderns högborg: MALMÖ. Vi ska snacka både dåtid och nutid samt att vi bjuder på en intervju med Malmöbandet Knaegt! Sedan blandar vi detta med fet punk, vilken pepp!
Klockan 21:00 kickar vi igång!

Up The Punx undrar vad fan som hände?

I dagens Up The Punx-avsnitt snackar vi om vad fan som hände med vissa band? De kom, såg och segrade men försvann innan man ens hann blinka. Andra band ändrade sound och blev bättre, andra blev sämre. Vi ska gå till botten med det och det gör vi klockan 21:00 på K103.

Up The Punx utforskar Skandinavien

I Up the Punx snackar vi ofta om svensk punk blandat med både brittisk och amerikansk men det är sällan vi blickar mot våra grannländer. Därför har vi valt att i kvällens program prata om just SKANDINAVIEN! Vi snackar Norge, Danmark och Finland och spelar det bästa från just dessa länder. Klockan 21 kör vi igång! Lyssna or BUST!

Up The Punx 2015

2015 är här och utvilade kommer Up The Punx tillbaka till etern för att göra radion osäker. Vi ska snacka om vad vi gjort under uppehållet, vad vi peppar inför året och ta ett snack om vad som verkar vara temat för år 2015: återföreningar. Klockan 21 kör vi igång! PEPP!

Nya skivor och oväntade vändningar

I dagens Up The Punx kommer vi snacka om nya skivsläpp som hör våren till, uppkommande spelningen med Cro-Mags i Malmö och Erik gör ett chockerande uttalande! Lyssna klockan 21.30 bah!

Up The Punx är ett radioprogram som sänds via K103 Göteborgs Studentradio. Punk och DIY är det som står på schemat och ni leds genom punkträsket av Robin Havbring, Nikos Plegas & Fredrik Trensare. På torsdagar mellan klockan 21:30-22:00, lyssna or BUST!

Redaktion

Fredrik Trensare, Robin Havbring och Nikos Plegas.

Följ oss på Facebook

Extern länk

https://www.facebook.c...

Följ oss via RSS

Kontakt

upthepunx@k103.se