Urban Movement

SABINA VICTORIA a.k.a S.V. har passion och kärlek för musik

Urban Movement

Intervjuade sin första kvinnliga gästartist för att verkligen markera att vi främjar för jämställdhet. Sabina Victoria är hennes riktiga namn. Hon är född i Sundsvall Sverige, och är en urban kvinnlig artist baserad i Göteborg med svenska och chilenska rötter. S.V. är sångerska, dansare, låtskrivare och jobbar för EM 10 Music Studio. Hon berättar om sin artistkarriär, särskild för de som inte vet vem hon är. Hon blev intresserad av musik i tidig ålder och sjunger på spanska, svenska och engelska samt har hunnit med att värma upp scenen för internationella artister som Karol G (en colombiansk sångare Top Latin Billboard artist samt Grammy prisvinnare) och många fler artister under sina europeiska tourresor. Hon avslöjar även en hemlighet men den hemligheten får ni reda på när ni lyssnar på andra avsnittet av programmet på lördag kl.: 20:30-21:00.

Varmt Välkomna att lyssna på Göteborgs Student Radio

Lyssna här:
https://www.mixcloud.com/K103/urban-movement-sabina-victoria-2020-03-21/

Är ett radioprogram samt en multikulturell rörelse som ska främja för mångfald, integration, jämställdhet och bilda K103 FM lyssnare och övriga göteborgare inom urban kultur (konst, konstnärliga uttryck och musik. För att sammansvetsa och bygga nya förbindelser mellan människor in i stan och de urbana stadsdelarna i Göteborg. Och skapa ett nytt rum för att stödja, supporta och lyfta fram dessa utövare (artister, konstnärer, kulturarbetare och människor som har bidragit till kulturen). Och till sist bjuder vi på en mixbuffé av svenska, karibiska och internationella musikgenrer.

Redaktion

Pedro Pauta Alvarracin.

Sändningstider

Lördagar 20:30 - 21:00

Extern länk

www.mixcloud.com/K103/...

Följ oss via RSS

Kontakt

urbanmovement@k103.se