URBAN MOVEMENT

URBAN MOVEMENT´S - HYLLNING TILL DADDY BOASTIN

Varmt välkomna att lyssna på "URBAN MOVEMENT´S" nya avsnitt nr.6

Hösten är här och vi är tillbaks efter ett kort uppehåll. Vi börjar med att tacka alla lyssnare som har rattat in programmet på K103FM under sändningstiden. Och även lyssnat på tidigare avsnitt på mixcloud.com via era digitala enheter. Vi kommer att bjuda er på nya spännande avsnitt, nya intervjuer, nya live akter samt skön musik.
Så Stay tune.

Daddy Boastin som är ett artistnamn för Winston Errol Barbour föddes på Saint Vincent i karibien den 11 juli 1959.
Och landade i Sverige i mitten av 80-talet. Han har släppt flera singlar bland andra "Hela Dan" och "Stor Stark".
Därefter ett soloalbum på svenska "Efterlyst" år 2002 på skivbolaget Telegram Records Stockholm. Producenter var Cristian Falk, Phat Fabe, Teddybears Sthml samt medlemmar ur The Latin Kings. Men det sägs att han var mer känd för sina flitiga samarbeten med andra band, artister och sound systems: bl.a. Swing A Ling Soundsystem, Trinity Soundsystem, ett dj-kollektiv med medlemmar som Fabulous G och Governor Andy.

Han har medverkad på THE LATIN KINGS samtliga albums, Teddybears Sthml och Miio med en cover på Gyllene Tider "När vi två blir en". Daddy Boastin var en fantastisk musiker och guru, han har vunnit grammis, guldskivor, och har varit med och skapat den svenska reggae/dancehall och hiphopkulturen som finns idag i Sverige. Med anledningen av Daddy Boastings bortgång vill vi framföra våra djupa kondoleanser till alla hans vänner och familj. Och hälsar varmt till alla som har hyllat honom i Stockholm. Varma hälsningar ifrån Göteborg kärlek och respekt. Bless!

Lyssna på Urban Movement på K103FM som ger dig det bästa urban musiken:
https://www.mixcloud.com/K103/urban-movement-hyllning-till-daddy-boastin...

URBAN MOVEMENT© (UM) är en multikulturell rörelse som främjar för mångfald, integration, jämställdhet och som genom sitt radiopprogram samtidigt bildar lyssnare inom "Urban Culture" (http://bit.ly/uculture) det vill säga konst, konstnärliga uttryck och musik.

UM sammansvetsar och bygger nya relationer människor emellan, både i och utanför "urban" zoner. UM och dess vision skapar således nya arenor och plattformar för att stödja, supporta och lyfta fram "Urban Culture" utövare (artister, konstnärer, kulturarbetare och människor som bidrar till kulturen). UM bjuder via bl. a radio lyssnare på en bred variation av "Urban Culture" musikgenrer från bl. a Sverige, Europa, Karibien, Las Americas och Afrika m. fl.

Redaktion

files/users/urbanmovement/profile/zp3.png

ALEJANDRO "Chino" ALVARRACIN och TERRY DIZENCIO linktr.ee/terrydizencio.

Sändningstider

Lördagar 21:00 - 22:00

Externa länkar

mixcloud.com/K103/play...mixcloud.com/terrydize...instagram.com/urbanmov...instagram.com/chinogbg

Följ oss via RSS

Kontakt

urbanmovement@k103.se