Urban Movement

URBAN MOVEMENT´S - HYLLNING TILL DADDY BOASTIN

Varmt välkomna att lyssna på "URBAN MOVEMENT´S" nya avsnitt nr.6

Hösten är här och vi är tillbaks efter ett kort uppehåll. Vi börjar med att tacka alla lyssnare som har rattat in programmet på K103FM under sändningstiden. Och även lyssnat på tidigare avsnitt på mixcloud.com via era digitala enheter. Vi kommer att bjuda er på nya spännande avsnitt, nya intervjuer, nya live akter samt skön musik.
Så Stay tune.

Daddy Boastin som är ett artistnamn för Winston Errol Barbour föddes på Saint Vincent i karibien den 11 juli 1959.
Och landade i Sverige i mitten av 80-talet. Han har släppt flera singlar bland andra "Hela Dan" och "Stor Stark".
Därefter ett soloalbum på svenska "Efterlyst" år 2002 på skivbolaget Telegram Records Stockholm. Producenter var Cristian Falk, Phat Fabe, Teddybears Sthml samt medlemmar ur The Latin Kings. Men det sägs att han var mer känd för sina flitiga samarbeten med andra band, artister och sound systems: bl.a. Swing A Ling Soundsystem, Trinity Soundsystem, ett dj-kollektiv med medlemmar som Fabulous G och Governor Andy.

Han har medverkad på THE LATIN KINGS samtliga albums, Teddybears Sthml och Miio med en cover på Gyllene Tider "När vi två blir en". Daddy Boastin var en fantastisk musiker och guru, han har vunnit grammis, guldskivor, och har varit med och skapat den svenska reggae/dancehall och hiphopkulturen som finns idag i Sverige. Med anledningen av Daddy Boastings bortgång vill vi framföra våra djupa kondoleanser till alla hans vänner och familj. Och hälsar varmt till alla som har hyllat honom i Stockholm. Varma hälsningar ifrån Göteborg kärlek och respekt. Bless!

Lyssna på Urban Movement på K103FM som ger dig det bästa urban musiken:
https://www.mixcloud.com/K103/urban-movement-hyllning-till-daddy-boastin...

Är ett radioprogram samt en multikulturell rörelse som ska främja för mångfald, integration, jämställdhet och bilda K103 FM lyssnare och övriga göteborgare inom urban kultur (konst, konstnärliga uttryck och musik. För att sammansvetsa och bygga nya förbindelser mellan människor in i stan och de urbana stadsdelarna i Göteborg. Och skapa ett nytt rum för att stödja, supporta och lyfta fram dessa utövare (artister, konstnärer, kulturarbetare och människor som har bidragit till kulturen). Och till sist bjuder vi på en mixbuffé av svenska, karibiska och internationella musikgenrer.

Redaktion

Pedro Pauta Alvarracin.

Sändningstider

Lördagar 20:30 - 21:00

Extern länk

www.mixcloud.com/K103/...

Följ oss via RSS

Kontakt

urbanmovement@k103.se