URBAN MOVEMENT

EXKLUSIV INTERVJU & LIVE SHOW MED OBED OCH STEFAN "THE CHAVEZ BROTHERS"

Avsnitt 7:

I detta avsnitt bjuder vi er lyssnare på en ny exklusiv intervju där vi uppmärksammar en av Göteborgs nya Hip Hop talanger ”The Chavez Brothers” från Tuve i Norra Hisingen.

Duon består av rapparna Obed Chavez Cuero och Stefan Chavez Cuero från Tuve, Norra Hisingen. De är födda i Sverige men har rötter i Ecuador och Jamaica. De värdesätter kulturen, ser musiken som ett hantverk och deras musik speglar dagens musikgenre trap med influenser från Hip Hopens guldålder.

Första singeln ”The Re-Up" släpptes juli 2018 och nu arbetar duon med att färdigställa nya singlar och en helt ny EP. Obed och Stefan säger att urban kulturen betyder allt för de och att det alltid kommer vara en del av deras liv. Deras inspiration är det som berör dem personligen, men samtidigt också dagens Hip Hop och och R&B musik.

Missa inte att lyssna på bröderna Chavez live!

I sina unga dagar fick Obed & Stefan upp ögonen för Hip Hop genom ZTV och MTV. Därefter flödade inspirationen efter att ha hört Petter, 50 Cent och Stor men också artisterna J Cole och Chris Brown vilka bland annat var de som fick de att börja med rap och skapandet av sin egen musik.

Videos:

https://www.youtube.com/watch?v=Dga3YrP7eww

https://www.youtube.com/watch?v=fOefv3lw9Bc

Gå gärna in och kolla dessa artister på Instagram:

obed_tranquilovic

gbg_cloud_9

Lyssna här:

https://www.mixcloud.com/K103/urban-movement-intervju-och-live-show-med-...

URBAN MOVEMENT© (UM) är en multikulturell rörelse som främjar för mångfald, integration, jämställdhet och som genom sitt radiopprogram samtidigt bildar lyssnare inom "Urban Culture" (http://bit.ly/uculture) det vill säga konst, konstnärliga uttryck och musik.

UM sammansvetsar och bygger nya relationer människor emellan, både i och utanför "urban" zoner. UM och dess vision skapar således nya arenor och plattformar för att stödja, supporta och lyfta fram "Urban Culture" utövare (artister, konstnärer, kulturarbetare och människor som bidrar till kulturen). UM bjuder via bl. a radio lyssnare på en bred variation av "Urban Culture" musikgenrer från bl. a Sverige, Europa, Karibien, Las Americas och Afrika m. fl.

Redaktion

files/users/urbanmovement/profile/zp3.png

ALEJANDRO "Chino" ALVARRACIN och TERRY DIZENCIO linktr.ee/terrydizencio.

Sändningstider

Lördagar 21:00 - 22:00

Externa länkar

mixcloud.com/K103/play...mixcloud.com/terrydize...instagram.com/urbanmov...instagram.com/chinogbg

Följ oss via RSS

Kontakt

urbanmovement@k103.se