URBAN MOVEMENT

"MASHUP EDITION 1"

"MASHUP EDITION 1"

Hej alla lyssnare och varmt välkomna till en ny episod som denna gång handlar om definitionen och musik begreppet “MASHUP” (även kallat creative bootleg, medley mix, megamix, mixtape). Episoden handlar om mashup-kulturen i allmänhet och den har inspirerats från den konceptuella konstformen dadaism med konstnärer som Marcel Duchamp.

Lyssna på episod 10 här:
http://bit.ly/mashup1_

Stay tune for the next episode!

//Team URBAN MOVEMENT©

"MASHUP EDITION 1"

URBAN MOVEMENT© (UM) är en multikulturell rörelse som främjar för mångfald, integration, jämställdhet och som genom sitt radiopprogram samtidigt bildar lyssnare inom "Urban Culture" (http://bit.ly/uculture) det vill säga konst, konstnärliga uttryck och musik.

UM sammansvetsar och bygger nya relationer människor emellan, både i och utanför "urban" zoner. UM och dess vision skapar således nya arenor och plattformar för att stödja, supporta och lyfta fram "Urban Culture" utövare (artister, konstnärer, kulturarbetare och människor som bidrar till kulturen). UM bjuder via bl. a radio lyssnare på en bred variation av "Urban Culture" musikgenrer från bl. a Sverige, Europa, Karibien, Las Americas och Afrika m. fl.

Redaktion

files/users/urbanmovement/profile/zp3.png

ALEJANDRO "Chino" ALVARRACIN och TERRY DIZENCIO linktr.ee/terrydizencio.

Sändningstider

Lördagar 21:00 - 22:00

Externa länkar

mixcloud.com/K103/play...mixcloud.com/terrydize...instagram.com/urbanmov...instagram.com/chinogbg

Följ oss via RSS

Kontakt

urbanmovement@k103.se