Vad är det bra för?

Godis!

Diabetes, övervikt och hål i tänderna. I det allra första avsnittet av ”Vad är det bra för?” grottar vi ner oss i dietistens största mardröm- godis. Vi frågar oss: Om det nu orsakar så mycket problem, varför håller vi fortfarande på med skiten? Går det att inmundiga chokladbitar utan att känna sig som en syndare? Är godis beroendeframkallande? Och när blir vi egentligen lyckligare av sockerbomberna som lurar närmast kassan på ICA? Allt detta kryddat med lite forskningsrapporter och pinsamma minnen bjuds det på i dagens smarriga poddavsnitt.

Det här är podden “Vad är det bra för?”, där Sandra och Antonella diskuterar vad olika fenomen i människans liv är bra för. Om något inte skulle vara bra, varför finns det då? Det betyder väl att det måste vara bra på något sätt, för människan, samhället, naturen, hälsan eller välmåendet etc. (listan kan göras lång). Varje avsnitt återkommer det mysiga stycket “veckans pinsammaste händelse” där poddledarna delar med sig av sin senaste pinsamma erfarenhet.

Poddbild: Sara Blümel

Redaktion

Sandra Sandén och Antonella Mazreku.

Följ oss via RSS

Kontakt

vadardetbrafor@k103.se