Vad är det bra för?

Kärlek

I veckans avsnitt av podden ”Vad är det bra för?” diskuterar Sandra och Antonella den romantiska kärleken. Den verkar vara oerhört viktig för människan med tanke på alla romaner, dikter, sångtexter, pjäser och filmer som skapats för att beröra, eller försöka förklara begreppet kärlek. Kärlek beskrivs oftast som något alldeles underbart, men den är ju inte alltid lycklig.

Det här är podden “Vad är det bra för?”, där Sandra och Antonella diskuterar vad olika fenomen i människans liv är bra för. Om något inte skulle vara bra, varför finns det då? Det betyder väl att det måste vara bra på något sätt, för människan, samhället, naturen, hälsan eller välmåendet etc. (listan kan göras lång). Varje avsnitt återkommer det mysiga stycket “veckans pinsammaste händelse” där poddledarna delar med sig av sin senaste pinsamma erfarenhet.

Poddbild: Sara Blümel

Redaktion

Sandra Sandén och Antonella Mazreku.

Följ oss via RSS

Kontakt

vadardetbrafor@k103.se