Vad är det bra för?

Ondska

I veckans avsnitt pratar vi om det som kanske är allra minst bra för oss människor- ondska. Vad är ondska? Är människan ond? och finns det över huvud taget något som är härligt med ondska? Antonella delar dessutom med sig om ett spännande och onekligen pinsamt möte.

Det här är podden “Vad är det bra för?”, där Sandra och Antonella diskuterar vad olika fenomen i människans liv är bra för. Om något inte skulle vara bra, varför finns det då? Det betyder väl att det måste vara bra på något sätt, för människan, samhället, naturen, hälsan eller välmåendet etc. (listan kan göras lång). Varje avsnitt återkommer det mysiga stycket “veckans pinsammaste händelse” där poddledarna delar med sig av sin senaste pinsamma erfarenhet.

Poddbild: Sara Blümel

Redaktion

Sandra Sandén och Antonella Mazreku.

Följ oss via RSS

Kontakt

vadardetbrafor@k103.se